اگه روزی دیدی...
چند روز پیش که از تجریش به خانه برمی گشتم و منتظر تاکسی بودم، 206 نفره ای تمیزی جلوم نگه داشت. اول فکر کردم مزاحمه، اعتنایی نکردم، بوق زد، داخل ماشینو نگاه گردم ، خانم شیک پوشی پشت رل نشسته بود، گفتم ببخشید من برای تاکسی دست تکان دادم. گفت: خب منم تاکسی هستم دیگه. از روی اکراه و شاید هم از روی کنجکاوی سوار شدم. دلم طاقت نیاورد و بعد از یکی دو دقیقه گفتم: اصلا به شما نیاد مسافرکشی کنید. گفت: دانشجوام و مسیر خونه تا دانشگاهو مسافر میزنم، کمک خرجه. تو فکر فرو رفتم. الان خیلی وقته خانمها هم وارد عرصه حمل ونقل شهری شدن ولی اینجوریش را ندیده بودم. یاد دست فروشهای مترو هم افتادم. زنان و دختران جوانی که صورت خود را باسیلی سرخ نگه می دارند و به کارهای مردانه روی می آورند. آنها که خجالت و کم رویی زنانه، ظرافت زنانه را کنار می گذارند تا امرار معاش کنند. راستی چه جور نگاه مردم را تحمل می کنند.
بله به برکت رأفت اسلامی و عدالت اجتماعی، زنان بیشماری مجبور شده اند آبرو بر کف دست گیرند و راهی خیابانها شوند. راستی اگر طرح خانه نشین سازی زنان و بردن محیط کار به درون خانه ها روزی اجرایی شود ، خرج اینان را که می دهد؟
وقتی کرایه رو به دختر جوان دادم، لبخندی زد و گفت اگر تا چند وقت دیگه دیدی زنها لباس سوپوری پوشیدن و دران خیابون جارو می کنن زیاد تعجب نکن!
جالب بود. واقعا نباید تعجب کرد اگه با همچین صحنه ای رو به رو شدیم.
والا دختر جوان خوش پز پژو سوار خیلی خوش بخت بوده که اون ماشین داشته که بتونه باهاش شرافتمندانه امرار معاش کنه .
از طرفی اگر دیدی طرح پوچی مانند خانه نشین شدن خانم ها اجرا شد بدون که نصف قلب تپنده این کشور از کار افتاده ( سکته کرده) و بدا بروزگار مردمی که اینگونه بهم فشار می آورند و جفا پیشه کرده اند.
بشمر...
چه انتظاری باید داشت خوش به حالش که ماشین داره.
چرا فکر میکنی زنا نباید بعضی کارها رو انجام بدن؟ من فکر میکنم هر دو جنس، آزاد و با حقوق برابر به دنیا میان. و هیچکدوم برتری ارزشی نسبت به اونیکی نداره. و از نظر من ایرادی نداره که یه آقا آشپزی کنه، خونه رو تمیز کنه یا یه خانوم مسافرکشی کنه، طبابت کنه یا کارگری کنه....
البته با مشکلات اجتماعی (خاص ملت ما) که تو این مورد مطرح میشه کاملاً باهات موافقم. مثلاً همین بحث آبرو...
حرف من اینه اگه قرار برابری بوجود بیاد باید تو همه زمیته ها باشه و این امر از برابری در حق انتخاب ُنوع و شیوه زندگی. آزادی عقایدو .. میشه .
ممنون از نظر خوبت